Λίγο πριν έρθει το 4ο μέλος - Η Ψυχράμη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τον γιο της

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο πριν έρθει το 4ο μέλος - Η Ψυχράμη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τον γιο της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη διανύει μια περίοδο, που αν και την είχε ξανά ζήσει, σίγουρα και αυτή τη φορά βιώνει όμορφα και ξεχωριστά συναισθήματα. Η εγκυμοσύνη λοιπόν, στο δεύτερο παιδάκι της την κάνει να νιώθει μοναδικά, ακόμη και αν η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ.

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο instagram μαζί με τον πρωτότοκο γιο της, στο κάλεσμα που είχαν για τον γαμοβάφτιση της Αθερίδου. Μπορεί η τραγουδίστρια, όπως είναι εμφανές να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως δε χάνει με τίποτα το στυλ και την καλή της διάθεση.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ποζάρει μαζί με τον γιο της

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτά τα δυο τρελοκομεία, παρά να ζήσω μαζί τους την πιο ανατρεπτική, μαγική και ιδιαίτερη γαμοβάφτιση….Σας αγαπώ πολύ να σας χαιρόμαστε. Υ.Γ @fotiniatheridou δεν βγάλαμε ούτε μια φωτογραφία».

Ψυχράμη εγκυμοσύνη
instagram - antigoni_psichrami

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πολλά χρόνια μαζί και πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 7 ολόκληρα χρόνια γάμου. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 8/9, και μίλησαν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία διανύει αυτή τη στιγμή και δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να γεννήσει.

Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι η καλή του είναι έγκυος, ενώ εκείνη εξέφρασε τα άγχη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, εξηγώντας πως πλέον όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Φυσικά και αγχώνομαι. Είναι σαν το πρώτο. 7 μηνών είμαι τώρα. Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, μέχρι τους 4 μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα, αλλά τώρα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα.

«Είχαμε επέτειο 10 ετών γνωριμίας και θέλαμε να κάνουμε ο καθένας ένα δώρο. Εγώ της έκανα άλλο δώρο, η Αντιγόνη μου έκανε δώρο το τεστ. Την έβγαλε φθηνά, όπως κατάλαβες», επισήμανε ο Μακαλιάς.