«Οι haters ανεβάζουν την...» - "Απασφάλισε" η Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

«Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι haters ανεβάζουν την...» -

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της και μίλησε για όλα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες, από τις δυσκολίες που βίωσε εξαιτίας του ότι κυοφορεί, αλλά και για τις φήμες χωρισμού και τα χιλιάδες μηνύματα που δεχόταν στα social media ρωτώντας για τον πατέρα του παιδιού.

Η διάσημη Influencer εξήγησε πως πολλές φορές αισθάνεται ότι επειδή είναι μία έντονη προσωπικότητα, πολλοί την παρεξηγούν και βρίσκουν την αφορμή να ξεσπάσουν τα προβλήματά της πάνω της, μέσα από μία οθόνη, ωστόσο εκείνη δεν νιώθει την ανάγκη να πρέπει να τα εξηγεί όλα, διότι τα θεωρεί αυτονόητα, όπως για παράδειγμα για τον άνθρωπο με τον οποίο θα αποκτήσει το μωρό της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν.

Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε».

Ποιες οι σχέσεις που έχει με την πεθερά της

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr