Με μακρύ μαλλί και μπούκλες - Αγνώριστος ο Μάριος Πρίαμος το "έπαιζε" ανήξερος στην Super Κατερίνα για το Survivor All Star

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μακρύ μαλλί και μπούκλες - Αγνώριστος ο Μάριος Πρίαμος το

Η Super Κατερίνα παρευρέθηκε έξω από τα γραφεία του Ατζούν Ιλιτζαλί και είδε τον Μάριο Πρίαμο, έναν από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες του Survivor, να βγαίνει από το κτίριο. Έτσι, λοιπόν, η ρεπόρτερ βρήκε την αφορμή να τον ρωτήσει για το All Star που φημολογείται πως θα ξεκινήσει φέτος, καθώς το όνομά του γνωρίζουμε ήδη πως βρίσκεται στην πολυπόθητη λίστα του παραγωγού.

Ο ίδιος, ωστόσο, το "έπαιζε" ανήξερος και δήλωνε στην κάμερα πως δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα, αλλά θα τον ενδιέφερε να μπει σε ένα τέτοιο σόου και να αγωνιστεί μαζί ή ενάντια με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος για το Survivor All Star

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει και πως. Το All Star είναι κάτι που πάντοτε θα με ενδιέφερε. Παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Από εκεί με αγάπησε ο κόσμος, με έμαθε ο κόσμος. Απο εκεί ξεκίνησα να κάνω και την μικρή πορεία μου στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τον Ντάνο: «Οι καλύτεροι αγωνιστικές παίκτες θα πρέπει να είναι παρόντες. Άρα, σίγουρα ο Γιώργος είναι ένας από αυτούς και αν γινόταν και πηγαίναμε, θα ξαναγωνιζόμασταν παρέα, αντίπαλοι, οτιδήποτε».

Οι δηλώσεις του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σόου επιβίωσης

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την συμμετοχή του στο Survivor, παραχώρησε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα που είχε με την υγειά του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που πέρασε 12 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε σε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Όπως έκανε γνωστό, είχε επικοινωνία με την μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα. «Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες».

Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Πρίαμος είναι φανατικός του Survivor 4 και πολλές φορές έχει ρίξει τα καρφιά του και στις δυο ομάδες.