«Σας έλειψα;» - Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας για το "Καλό Μεσημεράκι"

Μεγάλος ενθουσιασμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σας έλειψα;» - Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας για το

Λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του, ο Νίκος Μουτσινάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι στον "αέρα" το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με το οποίο ανακοινώνεται και επίσημα η πρεμιέρα. Την Παρασκευή 9/9, λοιπόν, μετά την είδηση αυτή, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό το τρέιλερ και το συνόδευσε με ένα κείμενο γεμάτο ενθουσιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πόσο πολύ του έχει λείψει η επαφή με το κοινό του και έδειξε τον ενθουσιασμό του για την "νέα" του αρχή, την οποία αντιμετωπίζει σαν ένα πάρτι, που δεν θα θέλει να το χάσει κανείς.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για την πρεμιέρα της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

«Σας έλειψα;;;; Εμένα μου λείψατε πολύ παιδιααααααααααααα!! Ξεκινάει το πανυγηρι. 19 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα στις 14.50 με την ίδια τρέλα!! Μην το χάσετεεε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Η Σκορδά άρχισε τις γνωριμίες στον ΣΚΑΙ - Έτσι σύστησε την ομάδα της στο ''γείτονα'' της

Έτοιμη για την πρεμιέρα της είναι η Φαίη Σκορδά που μετά από τόσα χρόνια στον ANT1, βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Μάλιστα φρόντισε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στα γραφεία του καναλιού να κάνει αισθητή την παρουσία της, για αυτό και πήρε την ομάδα της και πήγαν μια βόλτα από το γραφείο του ''γείτονα'' Νίκου Μουτσινά, με τον οποίο και ανέβασαν και ένα βίντεο στο instagram.

Aπό την άλλη ο πρώην σύζυγος και συνεργάτης της στο Πρωινό, Γιώργος Λιάγκας έκανε και αυτός ένα πρώτο μάζεμα με την ομάδα του, η οποία και φέτος θα είναι πληρέστατη και δυνατή. Μάλιστα, όπως ακούγεται φρόντισε να κλέψει από την Σκορδά, μια πολύ δυνατή παρουσία που η Φαίη ήθελε διακαώς στην εκπομπή της.

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο σύστησε η Φαίη Σκορδά τους νέους της συνεργάτες της στον Νίκο Μουτσινά, αφού πλέον κι οι δύο «συγκατοικούν» στον ΣΚΑΙ και τα γραφεία τους θα είναι δίπλα.

«Εγώ να σου συστήσω την ομάδα; Πρέπει να τη γνωρίζεις γιατί τα γραφεία μας είναι δίπλα» αναφέρει η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά, με τον ίδιο με τη σειρά του να την καλωσορίζει στο σταθμό. Το τραγούδι που παίζει για τη συνάντησή τους είναι το «Έρωτα μου ανεπανάληπτε».