Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Μαυροφορεμένος και ανέκφραστος - Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρίσκεται στην Σκωτία δίπλα στην οικογένειά του

Μαυροφορεμένος και ανέκφραστος - Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
Πηγή: instagram / prince_harry_fanpage.456.ig
News 09.09.2022 14:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών. Όλη η οικογένεια είναι μαζί ενώ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται από χθες 8/9 στο Κάστρο Μπαλμόραλ Σκωτρία, χωρίς όμως την Μέγκαν Μάρκλ.

Ο Χάρι αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο για να βρίσκεται με τα άλλα μέλη της οικογένειας ενώ μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα στιγμιότυπό μέσα στο αμάξι, με το χέρι να καλύπτει μέρος του προσώπου του ενώ φαίνεται αρκετά θλιμμένος.

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε χωριστά από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος είχε πάει στο Μπαλμόραλ νωρίτερα με αεροπλάνο μαζί με τους θείους του Πρίγκιπα Άντριου και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο.

Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η αμύθητη περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα κληρονομήσει ο Κάρολος

Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον οποίο είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα έναν χρόνο πριν, ο Κάρολος θα στεφθεί ως ο διαδοχός της και μαζί με το στέμμα θα λάβει και ένα τεράστιο τμήμα της περιουσίας της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό Forbes, πρόκειται για πολλά δισεκατομμύρια και όχι μόνο.

88 δισ. δολάρια είναι η αξία της μοναρχίας, αλλά η Βασίλισσα Ελισάβετ από μόνη της, άξιζε 447.000.000 δολάρια. Αυτό το ποσό, θα πάει κατευθείαν στην οικογένειά της, ενώ μερικά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από κληρονομιές. Πιο συγκεκριμένα, πήρε 85 εκατομμύρια δολάρια όταν πέθανε η μητέρα της και άλλα 12 εκατομμύρια δολάρια από τον σύζυγό της Φίλιππο. Το εισόδημά της αυξανόταν, επίσης, από το Κράουν Εστέιτ, καθώς η μονάρχης παίρνει το 15% των κερδών της μεγάλης περιουσίας, η οποία κάποτε ανήκε στη μοναρχία και αξίζει σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό το εισόδημα θα περάσει πλέον απευθείας στον διάδοχό της, Κάρολο μετά τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 σε ηλικία 96 ετών.

Άλλο ένα εισόδημα που θα περάσει στα χέρια του, πλέον, Βασιλιά Κάρολου είναι αυτό που προέρχεται από το Δουκάτο του Λάνκαστερ, ένα ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο. Από εκεί κερδίζει περίπου 24 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα συμβεί με τα μετρητά της, εάν θα τα αφήσει στον Κάρολο ή στα εγγόνια της για παράδειγμα.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Κάρολος, λοιπόν, θα μετακομίσει στο παλάτι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να μετακομίσουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου η βασίλισσα μετεγκαταστάθηκε μόνιμα νωρίτερα την αυτή τη χρονιά. Με ηλικία 1.000 ετών, είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο κάστρο στον κόσμο, αλλά ο Κάρολος λέγεται ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτό, διότι βρίσκεται κάτω από τη διαδρομή πτήσης του κοντινού αεροδρομίου Χίθροου και ο θόρυβος τον ενοχλεί. Το ζευγάρι θα διατηρήσει επίσης ένα ιδιωτικό διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον στην καρδιά του Λονδίνου.

Το οίκημα στο οποίο μεταφέρθηκε η Ελισάβετ και έμεινε το καλοκαίρι, μπορεί να γίνει μουσείο. Υπάρχουν όμως και άλλα κάστρα, τα οποία είτε η Ελισάβετ έχει ήδη δωρίσει κάπου, όπως έγινε για παράδειγμα με την πριγκίπισσα Άννα και το μέρος στο οποίο μένει, που δεν έχει γίνει γνωστό πού θα πάνε και πότε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το φόρεμα της στην στέψη, τον Ιούνιο του 1953

Συνέβη τρεις φορές - Αυτές ήταν οι στιγμές που πήγαν να δολοφονήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ

Share