«Δεν είχαν ποτέ...» - Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για την σχέση της Βουγιουκλάκη και της Καρέζη

«Ήταν σπουδαίες προσωπικότητες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά για τους ηθοποιούς της παλιάς γενιάς και πολλές φορές έχει δείξει πως δεν ξεχνά τίποτα και κανέναν, με παράδειγμα την ανάρτησή του για τον θάνατο της αγαπημένης του Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην διαμάχη που φαινόταν πως υπήρχε ανάμεσα στην Βουγιουκλάκη και στην Τζένη Καρέζη, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν λόγο να έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του Μάκης Δελαπόρτα για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πώς είναι να συνυπάρχεις με τους μεγαλύτερους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου; Πώς είναι η πραγματική ζωή πίσω από τα φώτα;

Ήμουν από τους τυχερούς και έζησα δίπλα σε πολύ σπουδαίους ανθρώπους και που ποτέ δεν τους απομυθοποίησα, καθώς πάνω απ’ όλα πέρα από το ταλέντο τους και την έντονη προσωπικότητά τους, ήταν απλοί άνθρωποι με τα ελαττώματά τους, τα πάθη τους και τις ιδιαιτερότητές τους. Δεν τους κακοχαρακτήρισα ποτέ, γιατί έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι. Ήταν σπουδαίες προσωπικότητες και νιώθω πολύ τυχερός που έζησα κοντά τους.

Μάκης Δελαπόρτας

Όταν οι μεγαλύτεροι σταρ συναντιόντουσαν μεταξύ τους υπήρχε ανταγωνισμός;

Κανένας ανταγωνισμός δεν υπήρχε μεταξύ των μεγάλων σταρ. Όλα αυτά τα έβγαζαν τα έντυπα και τα περιοδικά. Για παράδειγμα η Αλίκη με την Καρέζη δεν είχαν ποτέ ανταγωνισμό μεταξύ τους. Ήταν κατασκεύασμα του star system της εποχής.

Αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά της ηθοποιού με τον Παπαμιχαήλ - «Είχαν τρομερή αντιπαλότητα»

Μετά από τον Λεωνίδα Κακούρη, το βράδυ της Τετάρτης 11/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του «The 2night show» τον Μάκη Δελαπόρτα ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε για άγνωστες ιστορίες από την ζωή του ενώ δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

«Η Αλίκη στο Ναυτικό σταμάτησε για έξι μήνες λόγω καβγά ανάμεσα στην Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ. Στις πρώτες ταινίες που γύρισαν δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους, είχαν τρομερή αντιπαλότητα. Ο Παπαμιχαήλ είχε τσαγανό, δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στις πρώτες ταινίες είχαν πολλά προβλήματα. Ο Σακελλάριος τους τα έφτιαξε για να βγει η ταινία. Τους ήθελε ο κόσμος για αυτό έκαναν ταινίες μαζί.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν έκανε ταινίες μόνος του τα εισιτήρια έπεφταν. Ο κόσμος τους ήθελε μαζί…Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η γυναίκα που καθιέρωσε στο ελληνικό σινεμά τα τραγούδια. Ξαφνικά η Αλίκη τραγουδάει το «Ρίκοκο» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Από τότε υποχρέωσαν όλους τους ηθοποιούς να τραγουδούν στις ταινίες τους. Από την Αλίκη ξεκίνησε αυτό…».

Μάκης Δελαπόρτας