Παντρεύονται σήμερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς - Κοιμήθηκε μόνη στον καναπέ πριν την μεγάλη μέρα

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/ Σταυρούλα Χρυσαειδή
Instagram/ Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε αποκαλύψει ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο και κατά τα γυρίσματα του Survivor 5 πως θα παντρευόταν τον καλό της, Παναγιώτη Τριβυζά και αφού βγήκε από το παιχνίδι έκανε αμέσως την πρώτη της πρόβα νυφικού για να δει εάν είχαν αλλάξει πολλά.

Το βράδυ της Πέμπτης 8/9 η οικογένεια και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού για να "στρώσουν" το νυφικό κρεβάτι πριν την τελετή και στη συνέχεια έμαθε πως δεν θα έπρεπε να κοιμηθεί σε αυτό μέχρι την ημέρα του γάμου. Η μέρα αυτή, όμως, έφτασε, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 9/9 η ίδια θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά με τον σύντροφό της και πρωί πρωί πήγε να παραλάβει το νυφικό της.

Στο πρόσωπό της φαίνεται ξεκάθαρα η χαρά και ο ενθουσιασμός της και όλοι αναυπομονούν να την δουν να φοράει το φόρεμα που επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Οι ετοιμασίες της Σταυρούλας Χρυσαειδή πριν τον γάμο

Με ροζ μικροσκοπικό μπικίνι πάνω σε σωσίβιο λίγο πριν παντρευτεί

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο youweekly και μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα, αυτό το διάστημα προετοιμαζόταν για τον γάμο της, ο οποίος είναι πλέον πολύ κοντά. Παρόλα αυτά, έβρισκε τρόπο να χαλαρώνει και να αποβάλει το άγχος κάνοντας βουτιές σε πισίνες και παραλίες κατά το διάστημα που έκανε διακοπές.

Μάλστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς, πάνω σε ένα σωσίβιο μέσα στην πισίνα. Φυσικά, το κοινό δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τα σχόλιά της γέμισαν με θετικά μηνύματα και περίσσιο ενθουσιασμό για το κορμί της.

Σταυρούλα Χρυσαειδή