«Μου έλειπε η μαμά μου» - Ανατριχίλα με τις δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη για την απώλεια που την "τσάκισε"

Μίλησε και για τα δύο της παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έλειπε η μαμά μου» - Ανατριχίλα με τις δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη για την απώλεια που την

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9, και μίλησε για τα δύο της παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ, για την προσαρμογή τους στην Ελλάδα μετά από την ζωή τους στην Αμερική, αλλά και για τις φοβίες που είχε η ίδια ως μαθήτρια.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στην πρώτη δημοτικού και ανυπομονεί να ξεκινήσει το σχολείο, σε αντίθεση με εκείνη, που όταν πήγαινε σχολείο φοβόταν, επειδή της έλειπε η μαμά της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλούπη

«Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλύτερα απ' ότι περίμενα».

«Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου», κατέληξε μιλώντας για την απώλεια που την στιγμάτισε.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε αλλά και για το εργασιακό bullying. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε «τώρα θα γυρίσουμε» και πάει την επόμενη χρονιά». Και συνέχισε λέγοντας «Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying.

Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying, είπε: «Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε.

Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της showbiz. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα». Tέλος ανέφερε στο Mega Καλημέρα: «Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο».