Πήρε φόρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η Σπυροπούλου - Οι πρώτες προετοιμασίες που κάνει για το μωράκι της

Θα γίνει μια πολύ καλή μαμά!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - konstantinaspyropoulou
instagram - konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε μόλις χθες την εγκυμοσύνη της κάτι που το youweekly σας είχε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή. Όπως είναι φυσικό πέρα από τον ενθουσιασμό η ίδια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν δημιουργικό άγχος που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και έτσι η παρουσιάστρια μέσα από το instagram της αποκάλυψε ποια είναι η προετοιμασία που κάνει για τη μητρική ζωή.

Στο μεταξύ χιλιάδες είναι οι ευχές που έχουν κατακλύσει το προφίλ της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, με αυτή που ξεχωρίζει να είναι εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου, που πρόσφατα μίλησε και για το παρελθόν τους με τον Σταθοκωστόπουλο και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το έριξε στα βιβλία η Σπυροπούλου για να πάρει συμβουλές

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/9 η Σπυροπούλου ανάρτησε ένα story στο Instagram, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το πρώτο βιβλίο που επέλεξε να διαβάσει λίγο πριν υποδεχτεί το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των followers της, από τους οποίους ζήτησε να της προτείνουν και άλλα βιβλία.

Προετοιμάζεται να γίνει μητέρα η Σπυροπούλου

Αναμένεται και ο γάμος με τον Σταθοκωστόπουλο

Μια ακόμη είδηση που κυκλοφορεί πέρα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της παντού είναι αυτή του γάμου τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Νοέμβριο, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα φαίνεται πως θα το γιορτάσουν για τα καλά αφού μετά από τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει και ένα party με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να σημειωθεί επίσης, πως πριν από λίγα λεπτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανακοινώνοντας επιτέλους πως είναι έγκυος.