Ρίγη συγκίνησης με την Ελεονώρα Ζουγανέλη - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Από την χθεσινή της συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Eleonora Zouganeli
Πηγή: Eleonora Zouganeli

Μια μοναδική συναυλία δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κατράκειο Θέατρο από τον Αντώνη Ρέμο με special geust την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Φυσικά, από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν το θέατρο για να απολαύσουν τους δύο καλλιτέχνες.

Μάλιστα, η συναυλία αυτή ήταν αφιερωμένη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από την ζωή πριν τρία χρόνια και πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του οι οποίοι θέλησαν να βρεθούν επί σκηνής και να τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριο του.

Στη λίστα των καλλιτεχνών προτέθηκαν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έτρεφε μεγάλο θαυμασμό και αδυναμία στον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη για αυτό και αναδημοσίευσε πολλά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την χθεσινή βραδιά.

"Για τον Λαυρέντη" έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά.

Η εμφάνιση της Ελεονώρας στην χθεσινή συναυλία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Δεν γνώριζαν ότι τους τραβούσε η κάμερα - Τι συνέβη με Ζουγανέλη και Δημητρίου στα παρασκήνια της συναυλίας της (Βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες έντονες ήταν οι φήμες πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από περίπου δυο χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες χωρίζουν (δείτε εδώ). Η τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού η καλοκαιρινή της περιοδεία ήταν πολύ απαιτητική, ενώ ο δικηγόρος έλεγαν πως πέρασε μόνο του με φίλους τα γενέθλια του.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες αυτές οργίαζαν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε στην συναυλία που έδωσε η Ελεονώρα με τον Αντώνη Ρέμο. Ωστόσο, η κάμερα δεν τράβηξε μόνο τις δηλώσεις τους...

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε της τραγουδίστρια με τον σύζυγό της πίσω από την σκηνή, στα παρασκήνια να κάθονται μαζί και να απολαμβάνουν την συναυλία. Μάλιστα, στο τέλος φάνηκε να φεύγουν μαζί.

Να σημειωθεί πως για το φημολογούμενο διαζύγιο τους, μίλησε και ο πατέρας της Ελεονώρας, Γιάννης Ζουγανέλης.

Πλάνα από το ζευγάρι στα παρασκήνια της εκπομπής πρόβαλλε και η εκπομπή Happy Day.