Βάφτισαν τον γιο τους Μελίνα Μακρή και Φράνκι Λουβάρης - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάφτισαν τον γιο τους Μελίνα Μακρή και Φράνκι Λουβάρης - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τη Μελίνα Μακρή και τον σύζυγό της Φράνκι Λούβαρης καθώς βαφτίζουν τον γιο τους. Ο μικρούλης πήρε το όνομα Ιωάννης και ήρθε στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου του 2022, με την ζωή του ζευγαριού να έχει αλλάξει πλήρως από τότε (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις της Μελίνας Μακρή για την εμπειρία της ως νέα μαμά)

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Αρτάκη, στον τόπο καταγωγής του συζύγου της τραγουδίστριας και στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης. Το ζευγάρι είναι μαζί 7 χρόνια και φαίνεται πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ.

Φυσικά, φίλοι και συγγενείς ήταν στο πλευρό τους και πέρασε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μαζί, ενώ μάλιστα το θέμα της βάφτισης ήταν ο Νέμο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Μελίνας Μακρή και του Φράνκι Λουβάρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Μελίνας Μακρή και του Φράνκι Λουβάρη

φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Μελίνας Μακρή και του Φράνκι Λουβάρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Μακρή και του Λουβάρη

Η Μελίνα Μακρή εξομολογείται για τις δυσκολίες της μητρότητας

Η Μελίνα Μακρή βιώνει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αγκαλιά με το γιό της.

Η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε πως «είναι ένα όμορφο συναίσθημα, θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία και το προετοιμάζω ήδη από τώρα. Έχουμε διαλέξει ήδη το βαφτιστικό σετάκι από τώρα» ανέφερε αρχικά για τη βάφτιση.

Σε ερώτηση για το αν διαταράχθηκαν οι ισορροπίες με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό του μπέμπη, η Μελίνα Μακρή απάντησε αρνητικά. «Πάντα ήμασταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα. Είχα κάποιες έντονες φοβίες και κάποιες έμμονες σκέψεις. Παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μην μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη, να λέω ότι είναι κάτι που θα περάσει και η προσευχή».