Με λευκό σατέν πουκάμισο - Η Καινούργιου στην πιο κομψή της εμφάνιση στη συναυλία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λευκό σατέν πουκάμισο - Η Καινούργιου στην πιο κομψή της εμφάνιση στη συναυλία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ένα ιδιαίτερο βράδυ με συγκίνηση ήταν η Παρασκευή 9/9 μιας και διοργανώθηκε μια πολύ μεγάλη συναυλία από σημαντικούς καλλιτέχνες στη μνήμη του σπουδαίου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έχει φύγει εδώ και έναν χρόνο από τη ζωή.

Όσοι ανέβηκαν στη σκηνή χάρισαν μοναδικές ερμηνείες με την Ελεονώρα Ζουγανέλη να συγκινεί χωρίς προηγούμενο. Φυσικά και το κοινό χειροκρότησε τη στιγμή αυτή, το οποίο ήταν αμέτρητο και ανάμεσα σε αυτό παρευρέθηκαν φίλοι, συγγενείς αλλά και θαυμαστές του αείμνηστου. Απαρατήρητη δεν πέρασε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση και φωτογραφήθηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr.

Η Κατερίνα Καινούργιου στη συναυλία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Κατερίνα Καινούργιου θέατρο

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία για τον Μαχαιρίτσα

Πέρασαν 3 χρόνια από την ημέρα, που ο αγαπημένος ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πολύ μεγάλο πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά κα το κοινό του, που τόσο τον λάτρευε.

Είναι γεγονός, πως υπάρχουν συνεργάτες του, οι οποίοι δεν ξεχνούν το ταλέντο αλλά και τον χαρακτήρα του, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες στις 9/9 στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας για να ακουστούν ξανά μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή.

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΧΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, STEVE TESSER, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη.

Μαζί τους επι σκηνής παίζουν, οι φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη μουσικοί: Άκης Αμπράζης: μπάσο, υπεύθυνος ορχήστρας, Νίκος Καλαντζάκος: πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Steve Tesser: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, τραγούδι, Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, κρουστά, Ηλίας Λαμπρόπουλος: γκάιντα, βιολί, κλαρίνο, τρομπέτα, μπαγλαμάς.

Υπεύθυνοι ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Ανδρέας Κουταλάς.

Φωτισμοί & επιμέλεια προβολών: Περικλής Μαθιέλλης

Μαχαιρίτσας συναυλία