«Το εννοώ και το λέω...» - Οι δηλώσεις της Γερμανού για την Μπακοδήμου που θα είναι απέναντι της στην τελεόραση

Θα ''κονταροχτυπηθούν'' οι δύο πετυχημένες παρουσιάστριες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το εννοώ και το λέω...» - Οι δηλώσεις της Γερμανού για την Μπακοδήμου που θα είναι απέναντι της στην τελεόραση

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10/9 η Ναταλία Γερμανού και ομάδα του ''Καλύτερα δε γίνεται'' βγήκαν και πάλι στον αέρα και με πολύ ανανεωμένη διάθεση βρέθηκαν στο πλατό για να κάνουν και αυτή σεζόν παρέα τα Σαββατοκύριακα στο κοινό τους.

Αφού λοιπόν, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, η κατά κοινή ομολογία πολύ έμπειρη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού κατά τη ροή του προγράμματος άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται ''απέναντι'' τους.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

«Όταν εγώ εύχομαι σε έναν συναγωνιστή – γιατί εγώ δεν θεωρώ πως είμαστε αναταγωνιστές, όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο να ψυχαγωγούμε εσάς – όταν έχω έναν άνθρωπο που τον αγαπώ και έχω περάσει ωραία μαζί του, όπως είναι η Μαρία Μπακοδήμου, που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΚΑΪ, όταν θα πω “καλή επιτυχία, Μαράκι μου” το εννοώ και το λέω από την καρδιά μου».

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ''Γειά σου''

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη τη επιστροφή στην τηλεόραση με το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας αυτή τη φορά, επιλέγοντας το κανάλι του ΣΚΑΪ ως την τηλεοπτική της οικογένεια για τα Σαββατοκύριακα.

Αφού αποκαλύφθηκε το όνομα της εκπομπής, που θα παρουσιάσει, στη συνέχεια το Σάββατο 10/9 κυκλοφόρησε και το πρώτο - επίσημο trailer της. Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα η Μπακοδήμου συστήθηκε στο κοινό της, όπως εκείνη ξέρει δίνοντας μια πρώτη γεύση για όσα ετοιμάζεται να δείξει από την ερχόμενη εβδομάδα στον κόσμο.

«Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει. Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα».