Το νέο μωρό θα τους αλλάξει τη ζωή - Στιγμές ευτυχίας για την Παρασκευή Κερασιώτη

Έγινε θεία για δεύτερη φορά!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
paraskevi kerasioti - instagram
paraskevi kerasioti - instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην οικογένεια της Παρασκευής Κερασιώτη που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, καθώς η αδερφή της Μαρία έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας χαρά στην οικογένεια λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram.

Πολλές είναι οι δυσκολίες που έχει περάσει το νεαρό μοντέλο στη ζωή της, ενώ πρόσφατα δέχτηκε και μια πρωτοφανή κριτική για το γεγονός ότι επέλεξε και μια άλλη δουλειά πέρα από εκείνη του μόντελινγκ που πολλοί θεώρησαν ότι δεν της αρμόζει λόγω της καριέρας που έχει επιλέξει.

Θεία για πρώτη φορά η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM

Η αδερφή της Μαρία Κερασιώτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω των instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και τον σύντροφό της.

Η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη έγινε μαμά για πρώτη φορά

Ο σύντροφος της Μαρίας Κερασιώτη με το μωρό

Παραδέχτηκε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της

Πριν από κάποιους μήνες η Παρασκευή Κερασιώτη ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό το οποίο την "τσάκισε" ψυχολογικά καθώς έχασε το μεγαλύτερό της στήριγμα όπου ήταν ο αγαπημένος της πατέρας.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών παραμένει αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε αυτή τη φορά για την ψυχολογία της αλλά και την δύσκολη περίοδο που εξακολουθεί να βιώνει μέσα από ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως έχω ξαναπεί, είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, πολλές φορές, έκλαψα, πολλές φορές λύγισα, ευτυχώς έχω την οικογένειά μου που με στηρίζει και έναν άγγελο που με προστατεύει από ψηλά και έτσι χαμογελάω ξανά και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη».

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη