Έχει ίσως τη μεγαλύτερη ομοιότητα με τον Γιάννη Πάριο - Άλλος άνθρωπος σήμερα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Πάριος παρά το γεγονός ότι έχει πάρει χρόνια διαζύγιο από τη Σοφία Αλιμπέρτη έχει την χαρά και την ικανοποίηση να έχει τρεις υπέροχους γιούς που προοδεύουν και οι τρεις στον τομέα τους. Η πιο μεγάλη αλλαγή βέβαια σε σχέση με τον Νικόλα και τον Χάρη, είναι αυτή του Μιχάηλ που όσο περνάνε τα χρόνια φέρνει όλο και περισσότερο στον γνωστό τραγουδιστή.

Και μπορεί οι άλλοι δύο γιοι της οικογένειας να είναι ''αηδόνια'', ωστόσο εκείνος δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι. Τα πάει πάντως πολύ καλά στο επάγγελμα που έχει επιλέξει και κάνει περήφανους τους γονείς του.

Η ομοιότητα του Πάριου με τον γιο του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Ο γιος του Γιάννη Πάριου Μιχαήλ Βαρθακούρης

Δέχτηκε πολλά σχόλια από μικρός λόγω της φήμης των γονιών του

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, αλλά και στην οικογένειά του.

«Την φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Τα βάλαμε λίγο κάτω και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Από εκείνην ξεκίνησε. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στη μητέρα μου για να τα ακούσω κι εγώ ο ίδιος. Είναι τρομερή φίλη η μαμά Σοφία. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο, τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος. Γιατί να μην είναι εύκολο να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα; Όταν με αμφισβητούν, με ενοχλούν όχι για μένα, για τους ίδιους, δεν σέβεσαι και την προσπάθεια που έχουν κάνει οι δικοί σου γονείς. Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα ξεπερνάω, γιατί θα υπάρχουν ότι και να καταφέρω. Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, την μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά την λέμε», είπε ο ίδιος.