Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος... - Με τι ασχολείται ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος

Η σπάνια εξομολόγηση για τους γονείς του

Ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος... - Με τι ασχολείται ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος
News 15.08.2022 08:59
Από Youweekly Team

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από την καριέρα του στο τραγούδι ο Good Job Nicky, ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης (δείτε εδώ τι είχε πει για τη σχέση του με τον πατέρα του), ωστόσο και ο μεγαλύτερος γιός της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος, διαγράφει μία εξαιρετική καριέρα στα επαγγελματικά του.

«Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω πρώτα στην μητέρα μου για να τα ακούσω κι εγώ. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε, η μητέρα μου. Ποτέ δεν είπα ότι “πρέπει να ανοίξω τα φτερά μου να κάνω κάτι άλλο”. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς, δεν είχε σημασία ποιοι ήταν για κάποιον άλλο. Πάντα ήταν οι γονείς μου.

Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος», είχε πει ο ίδιος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Mega Καλημέρα.

Με τι ασχολείται ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης

Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Άγγελος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα και μία έκθεση, στην οποία είχαν δώσει το παρών και οι δυο γονείς του (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Παράλληλα, έχει "χτίσει" μια σπουδαία καριέρα στα ξενοδοχειακά. Σε συνεργασία με τη μητέρα του που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια στην Πάρο που ο κάθε ένας θα ήθελε να περάσει λίγες ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας όλα τα κομφόρ (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έμεινε εκεί μετά τον χωρισμό της με τον Πάριο - Το υπέροχο σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Πιο ψηλός από όλους με μαλλιά μπούκλες - Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου που είναι εξαφανισμένος

Share