Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο - Στιγμές ευτυχίας για γνωστή ηθοποιό

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο - Στιγμές ευτυχίας για γνωστή ηθοποιό

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Τατιάνα Μελίδου και ο σύζυγός της, Ιωάννης Μαμάρας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα το αποκάλυψε με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Γέννησε η Τατιάνα Μελίδου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον μαγικό γάμο) και από τότε μετακόμισαν στην Ζυρίχη μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος εργάζεται στην ελβετική πρωτεύουσα ως τραπεζικός.

Η Τατιάνα Μελίδου λοιπόν ανακοίνωσε τα ευχάριστα δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο που απεικονίζονται τα χέρια της, του άντρα της και του μωρού και έγραψε «Ευτυχία».

Μάλιστα, δέχθηκε φυσικά και αρκετές ευχές, με την ίδια να απαντά: «Έχω τρελαθεί σας ευχαριστώ πολύ».

Γέννησε η Τατιάνα Μελίδου

Λίγα λόγια για την Τατιάνα Μελίδου

Η Τατιάνα Μελίδου είναι ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η ιστορία του Πρίγκιπα της Κούμπα Τάντι (2018), Ωνάσης-Τα θέλω όλα (2019), Όρνιθες (2020), Μελάχρα ή Το Λουλούδι της Φωτιάς (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Τατουάζ (2017) και στο Μόλις Χθες (2022).

«Η υποκριτική προέκυψε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Παιδί ακόμα λάτρευα το θέατρο, τη μουσική, το τραγούδι και ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω ηθοποιός. Δεν θυμάμαι να θέλησα ποτέ να γίνω κάτι άλλο και ακόμα και σήμερα προσπαθώ να σκεφτώ ποιο άλλο επάγγελμα θα με έκανε τόσο ευτυχισμένη. Ό,τι σπούδασα στο πανεπιστήμιο ήταν καθαρά χατίρι των γονιών μου τους οποιους και υπερευχαριστώ για την στήριξη τους σε αυτό που τελικά αποφάσισα να κάνω.

Γενικά δεν θεωρώ πως μετράμε και πολύ ως επαγγελματίες καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι μας θεωρούν ρομαντικούς χομπίστες που καταπιανόμαστε μ' ένα επάγγελμα ασταθές και ψυχοφθόρο. Και ως ένα σημείο είναι αλήθεια μόνο που δεν είμαστε χομπίστες. Είμαστε επαγγελματίες που έχουμε σπουδάσει και αφιερώσει άπειρες ώρες σκληρής δουλειάς για να μπορέσει ο θεατής ν' απολαύσει ένα ωραίο θέαμα», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.