Αν δεν ήταν στο «Καλύτερα δεν γίνεται» θα υπέγραφε εκεί - Το show που ήθελε για κριτή τη Ναταλία Γερμανού

Θα το έκανε αν είχε το χρόνο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αν δεν ήταν στο «Καλύτερα δεν γίνεται» θα υπέγραφε εκεί - Το show που ήθελε για κριτή τη Ναταλία Γερμανού

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» πριν τη χθεσινή της πρεμιέρα και της απέσπασε δηλώσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για τις προτάσεις που είχε δεχτεί. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήθελε να είναι κριτής στο Just the Two of Us, ωστόσο δεν μπορεί λόγω έλλειψης χρόνου.

Ερωτήθηκε επίσης και για το πως βλέπει το γεγονός ότι απέναντί της στην ίδια τηλεοπτική ζώνη θα έχει τη Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου», με την πετυχημένη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά της.

Οι δηλώσεις της Γερμανού για την πρόταση που δέχτηκε από το J2US

Στην ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε και αφορούσε την φημολογούμενη πρόταση από το παιχνίδι ανέφερε:

«Δεν θα σας το απαντήσω γιατί αυτό αφορά το σόου και τον Νίκο Κοκλώνη. Αν είχα χρόνο να είμαι στο J2US, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Είναι πολύ ωραία εκπομπή».

Πρεμιέρα με ευτράπελα για το «Καλύτερα δε γίνεται»

Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής 11/9 η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» (που έκανε χθες πρεμιέρα) κι αυτό γιατί προηγούνταν η συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η Ναταλία Γερμανού αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές, είπε χαρακτηριστικά: «Δε λένε κάλλιο αργά πάρα ποτέ; Αργήσαμε λίγο, αλλά καταλαβαίνετε πως η επικαιρότητα έχει πάντα προτεραιότητα αυτές τις μέρες. Ήταν η συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Καλώς ορίσατε στο κυριακάτικο Καλύτερα δε γίνεται».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής φέτος τραγουδά η ίδια και η ομάδα της.