''Το καθυστερήσαμε λόγω...'' - Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Φαρμάκη μετά τη βάπτιση της κόρης της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ευτυχία της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της Όλγας Φαρμάκη έχει αλλάξει κατά πολύ καθώς πέρα από το γάμο της με τον Μαντόπουλο έχουν το πρώτο τους παιδί, ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η μικρή βαπτίστηκε σήμερα Κυριακή 11/9 και λίγη ώρα αργότερα η ευτυχισμένη μαμά έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend σχετικά με τα συναισθήματά της αλλά και το λόγο που καθυστέρησε χρονικά το μυστήριο.

Ο γάμος μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα επί αυτού, αφού έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και το μυστήριο θα πάρει σειρά όταν έρθει η ώρα του.

Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Φαρμάκη μετά την βάπτιση της κόρης της

Είπε στην κάμερα του Open Weekend:

«Το όνομα είναι από τις γιαγιάδες της Μαρία και Φλωρέττα, κάναμε συνδυασμό. Καθυστερήσαμε τη βάφτιση λόγω της πανδημίας, θέλαμε να είναι η οικογένεια μαζί, οι φίλοι μας γιατί είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για την μικρούλα μας. Θέλαμε να το χαρούμε όλοι μαζί».

Τα πρώτα της συναισθήματα όταν κράτησε αγκαλιά το παιδί τους

Πριν από μήνες, η Όλγα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε τις πρώτες μέρες που περνάει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν την πήρε πρώτη φορά αγκαλιά έβαλε τα κλάματα.

«Όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι.

Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο. Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.