Με το που είδε τις κάμερες την άφησε πίσω - Απίστευτο περιστατικό με Βανδή & Μπισμπίκη

Κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι μετά από καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είχαν καιρό να εμφανιστούν μαζί δημόσια κι όπως καταλαβαίνετε όταν τους συνάντησαν τυχαία οι κάμερες δεν τους άφηναν να φύγουν! Ο Βασίλης Μπισμπίκης - που θα πρωταγωνιστήσει στην πιο πολυσυζητημένη σειρά του ALPHA για φέτος - και η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησαν θέατρο και στην αποχώρησή τους από το σημείο έπεσαν πάνω στα συνεργεία τηλεόρασης.

Ο Βασίλης είναι γνωστό πως δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τις κάμερες γι' αυτό και η αμηχανία του είναι εμφανέστατη. Αυτή την φορά λόγω αυτού του εκδηλώθηκε - όπως φαίνεται - μια απίστευτη τάση... τρεξίματος και κάπως έτσι, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, άφησε την Δέσποινα πίσω κι άρχισε να τρέχει μακριά από τους δημοσιογράφους.

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται να είναι τζέντλεμαν αφού έπειτα της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να περάσει μέσα.

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα ζευγάρια της σόουμπιζ που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media με την σχέση τους και τις κοινές τους εμφανίσεις κατά τις οποίες είναι ασυγκράτητοι. Ένας από τους φίλους της τραγουδίστριας, ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε στην Super Κατερίνα την Πέμπτη 8/9 για τους δυο τους και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση τους.

Δήλωσε πως η ίδια είναι πιο ερωτευμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και κάθε φορά που ο ηθοποιός χρειάζεται να φύγει εκείνη στεναχωριέται, ενώ δεν δίστασε να πει πως θα παντρευτούν άμεσα, αν και δεν γνωρίζει αν η τελετή θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά.

«Την παίρνω τηλέφωνο για να έρθει σε ένα πάρτι που κάναμε με κάποιους Τούρκους, που την λατρεύουν και αυτή. Μου λέει "Λάκη μου, έχω τα γενέθλια του γιου μου αύριο.

Είμαι στεναχωρημένη, γιατί ο Βασίλης έφυγε σήμερα το πρωί" και μετά μου έστειλε και ένα μήνυμα για να μου πει ότι πραγματικά δεν μπορεί να έρθει και με ένα δάκρυ από κάτω. Άρα, πάει να πει ότι η γυναίκα αυτή είναι ευτυχισμένη. Ίσως το αποζητούσε κιόλας. Ίσως υπήρχε ένα κενό, που η ευτυχία η ολοκληρωμένη, όπως φαίνεται ότι την έχει τώρα, δεν την είχε βρει», είπε αρχικά.

Και τόνισε: «Θα παντρευτούν, αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτούν φέτος».