Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις των παιδιών του Γιάννη Πάριου - Τι συμβαίνει με Μιχαήλ, Νίκο, Θανάση και Χάρη Βαρθακούρη

"Οι σχέσεις που έχω με..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις των παιδιών του Γιάννη Πάριου - Τι συμβαίνει με Μιχαήλ, Νίκο, Θανάση και Χάρη Βαρθακούρη

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, κάνοντας επίσης και ξενάγηση στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει στην Πάρο, το νησί το οποίο κατάγεται ο ίδιος και ο πατέρας του, ενώ μένει και η μητέρα του εδώ και χρόνια.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε για την φωτογραφία την οποία λατρεύει, όπως επίσης και για την οικογένεια του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Οι γονείς μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία όταν τους είπα ότι θα κάνω έκθεση φωτογραφίας. Η μητέρα μου ήταν το πρώτο μοντέλο που έβαλα μπροστά στον φακό μου. Με τον πατέρα μου έχω κάνει και φωτογράφιση δίσκων», αποκάλυψε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ενώ αποκάλυψε πως με όλα τα αδέρφια του έχει άριστες σχέσεις.

Ο Νικόλας ειδικά είναι το άλλο του μισό!

Όσα είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για την οικογένεια του

Η κόρη γνωστού ηθοποιού που φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Μιχαήλ Βαρθακούρης

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο» κατέληξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό.