Πρωινό Μας: "Να έχεις το νου σου" - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στην Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα

Πέρασαν και οι 2 από το ίδιο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό Μας:

Στο πλατό της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ "Πρωινό μας" εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο πριν το φινάλε της σημερινής 12/9 πρεμιέρας, ενώ νωρίτερα η παρουσιάστρια δέχτηκε κι ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια.

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της στο ΣΚΑΙ

«Καλωσήρθατε στο σπίτι μας! Αυτό είναι για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο με το κανάλι», είπε ο παρουσιαστής στην Φαίη Σκορδά και αμέσως της έδινε κι ακόμα μια ανθοδέσμη.

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μετά με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Από την άλλη, ο Στέλιος Ρόκκος έκανε στην Φαίη τα παράπονά του

Πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν στην Φαίη Σκορδά για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, μιας και έκανε σήμερα 12/9 πρεμιέρα και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής της έστειλε της ευχές του για καλή αρχή και μάλιστα εμφανίστηκε και σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονά του.

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Αμέσως μετά, μίλησε για την έκθεση που έκανε στη Μύκονο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε σε μια ερώτηση της Φαίης Σκορδά με χιούμορ, όμως δεν το κατάλαβε.

«Μάλλον έχεις τόσο άγχος που δεν πιάνεις το χιούμορ μου», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν φταίει το άγχος. Έχω μια καθυστέρηση, είναι το χαρακτηριστικό μου».