Επική η αντίδραση του Μίλτου Τεντόγλου όταν του είπαν πως τον ρωτούν από την εκπομπή της Σκορδά

Πώς αντέδρασε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική η αντίδραση του Μίλτου Τεντόγλου όταν του είπαν πως τον ρωτούν από την εκπομπή της Σκορδά

Το πρωί της Δευτέρας (12/9) η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Πρωινό μας». Μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής όπου δεν δίστασε να κρύψει τον Το π΄ενθουσιασμό του μπροστά στην κάμερα.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στη κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ

Από που είστε;

-Από τη Φαίη Σκορδά

-Ουάου. Και συνέχισε μιλώντας για την πρόσφατη επιτυχία του στον τελικό του μήκους στο Diamond League της Ζυρίχης.

«Είναι το πρώτο μου διαμάντι, έκανα καλή επίδοση, όλα καλά. Τελείωσε η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν τρελαίνομαι κιόλας για τα διαμάντια γιατί δεν τον θεωρώ και τόσο σημαντικό αγώνα αλλά εμένα με ενδιαφέρει η επίδοση που έκανα πιο πολύ, τελείωσε η σεζόν έτσι και είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις που έχω κάνει».

Είδε την αποθέωση ο Μίλτος Τεντόγλου - Έγινε γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, ωστόσο ο Μίλτος Τεντόγλου έχει καταφέρει εντυπωσιακά πράγματα στην μέχρι τώρα καριέρα του. Η τελευταία μεγάλη του επιτυχία σημειώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, εκεί όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με το φοβερό άλμα των 8,52 μέτρων (δείτε το εδώ).

«Όλοι οι άλτες του μήκους έχουν όνειρο τα 9 μέτρα! Το ίδιο κι εγώ... Μου μένει μισό μέτρο, ίσως κάτι λιγότερο, αλλά ναι το σκέφτομαι. Το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο, ήταν αυτό που ονειρευόμουνα, ένας πραγματικά πολύ καλός αγώνας που πίστευα ότι θα κερδίσω. Ο κόσμος επίσης ήταν φανταστικός και ειδικά η κερκίδα στο μήκος που ήταν όλη η οικογένεια μου και η Εθνική ομάδα», είπε στις δηλώσεις που έκανε μετά το άλμα του.

Το άλμα αυτό που σημείωσε αποθεώθηκε από το κοινό και από άλλους αθλητές (δείτε εδώ τι συνέβη στην απονομή του μεταλλίου), ενώ ένας μεγάλος θαυμαστής του, αποφάσισε να τον τιμήσει, κάνοντας προς τιμήν του ένα γκράφιτι σε τοίχο της Θεσσαλονίκης.