«Σίγουρα θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;» - Η Τούνη τρόλαρε τον Αλεξάνδρου

Η επική ανάρτησή της στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη αυτή τη περίοδο βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μπορεί στην αρχή της κύησής της η γνωστή influencer να είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο προσπαθεί να το απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Από την άλλη, η ίδια διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) ανήρτησε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε στο αυτοκίνητο μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όπου τραγουδάει.

Φυσικά η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να τον τρολάρει καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Σίγουρα τον θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Ποιες οι σχέσεις που έχει με την πεθερά της - Τέλος τα ψέματα...

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα αλλά δε θεωρεί σωστό το να μείνει μαζί με το ζευγάρι.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα».