Δεν την αφήνει λεπτό μακριά της - Η Κλέλια Ρένεση έδειξε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κλέλια Ρένεση είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν διστάζει να τοποθετήται κατά καιρούς και για κοινωνικά θέματα που ααπσχολούν ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από insta stories όπου ενημέρωσε πως βρίσκεται στο Μικρό Θέατρο - Παλαιά Σφαγεία Πολυχώρου Λιπασμάτων Δραπετσώνας με αφορμή την έναρξη του "Αντιφασιστικού Σεπτμβρη" όπου συντονίζει η Χρύσα Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, μαζί της ήταν και η κούκλα κόρη της η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά. Να τονίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που δείχνει στα social media την κορούλα της καθι όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Οι αναρτήσεις της Κλέλιας Ρένεση μαζί με την κορούλα της

Η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση έχει αφήσει πίσω εδώ και πολλές εβδομάδες τα σενάρια και τις πρόβες της «Μουρμούρας» και απολαμβάνει τις διακοπές της προκειμένου να γεμίσει ενέργεια για τη νέα απαιτητική σεζόν. Παρούσα φυσικά στις καλοκαιρινές στιγμές της είναι και η κορούλα της Κοραλία, με την οποία πήγαν για κάμπινγκ, με την ηθοποιό να μοιράζεται ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο στο instagram, που συνόδευσε με λόγια αγάπης.

Η Ρένεση έχει ξεχωριστή αδυναμία στη μονάκριβή της κόρη και την έχει πάντα και παντού μαζί της. Το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού έχει προκαλέσει συχνά επιθετικά σχόλια στο πρόσωπό της στο διαδίκτυο, ως απάντηση στις τοποθετήσεις της ηθοποιού για κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Σε μια τέτοια άνανδρη επίθεση απάντησε κατ' εξαίρεση οργισμένη με αφορμή σχόλιο που δέχτηκε όταν τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο που περιλάμβανε την επέκταση των σχολικών ωραρίων.

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 λοιπόν, η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε με τους followers της, μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Επέλεξε να κάνει camping με την 3χρονη κορούλα της, καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, περνώντας τις περισσότερες ώρες τους εκεί.

«Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του η Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της για κάμπινγκ