«Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ'αρχής ότι η επιμέλεια...» - Το παρασκήνιο διαζυγίου του Κουσουλού

Μίλησε ανοιχτά η δικηγόρος της πρώην συζύγου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ'αρχής ότι η επιμέλεια...» - Το παρασκήνιο διαζυγίου του Κουσουλού

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Πέτρος Κουσουλός πήρε διαζύγιο με την επί 5 χρόνια σύζυγό του Όλγα Ζαφιροπούλου. Μάλιστα έχουν χωρίσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες, διευθετώντας μάλιστα και το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους (δείτε τις πρώτες δηλώσεις του δημοσιογράφου)

Η δικηγόρος της κ. Ζαφιροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Το παρασκήνιο διαζυγίου Κουσουλός - Ζαφιροπούλου

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου. Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο» είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.

Η αντίδραση των παιδιών τους

Η τελευταία περίοδος ήταν ιδιαίτερα ζόρικη για τον δημοσιογράφο, αφού πέρα από το διαζύγιο η απόφαση του οποίου έχει ληφθεί εδώ και πέντε μήνες, είχε και και δίωξη από τον Άρειο Πάγο, λόγω της δημοσιοποίησης απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, με τον ίδιο να ξεσπά λόγω της απόπειρας που γίνεται να φιμωθεί η δημοσιογραφική έρευνα.

Δήλωσε λοιπόν επί αυτού στην κάμερα του Open Weekend

«Έχω χωρίσει εδώ και καιρό με την γυναίκα μου. Όλα είναι καλά. Αυτό που προέχει είναι η ψυχική ηρεμία η δική μας και των παιδιών μας και η ζωή συνεχίζεται. Μια χαρά το πήραν τα παιδιά, είναι μικρά σε ηλικία. Τους εξηγήσαμε και το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση σε ό,τι αφορά το μεγάλωμά τους. Συναινετικά ήταν όλα».