"Αυτό που κάνετε είναι γελοίο" - Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τους δημοσιογράφους

Χαμός έξω από τα δικαστήρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στα δικαστήρια έφτασε σήμερα 13/9 το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας για να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εντωμεταξύ μαζί με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, προχώρησαν σε μια δημόσια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

Με τους δημοσιογράφους όμως φάνηκε ενοχλημένος και ο πρόεδρος του ΣΕΗ καθώς τον περίμεναν απ’ έξω και τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις.

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τους δημοσιογράφους

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία δήλωση και όσα πρέπει να πει, θα τα πει μέσα στη δικαστική αίθουσα, ωστόσο οι δημοσιογράφοι συνέχισαν τον καταιγισμό ερωτήσεων και τότε ήταν που ο Σπύρος Μπιμπίλας έγινε έξω φρενών και τους φώναξε πως «αυτό που κάνετε είναι γελοίο, με συγχωρείτε πάρα πολύ».

"Δεν έχω υπάρξει ψευδομάρτυρας..." - Η απάντηση του στην Ελπίδα Νίνου

O Σπύρος Μπιμπίλας βρισκόταν στα δικαστήρια για τον Πέτρο Φιλιππίδη και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τον Νίκο Σεϊδαρίδη αναφορικά με τα όσα άφησε να εννοηθούν η Ελπίδα Νίνου.

«Όσο διαρκεί η δίκη έχω πει ότι δεν θα μιλάω σε κάμερες, δεν θα σχολιάζω όλα όσα έχουν σχέση με τη δίκη και δυστυχώς βρίσκω πάντα μπροστά μου κάμερες και αναγκαστικά λέω αυτό που λέω πάντα.

Δεν θέλω να κάνω κανέναν σχολιασμό επειδή είμαι κι εγώ μάρτυρας σε λίγες μέρες. Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις καταθέσεις των άλλων μαρτύρων. Η ίδια η δίκη θα σχολιάσει τις καταθέσεις με την εξέλιξή της. Μου προκαλεί κατάπληξη αυτό. Δεν έχω υπάρξει ψευδομάρτυρας ποτέ στη ζωή μου. Έχω πάει σε πάρα πολλά δικαστήρια και είμαι πάντα ένας σωστός μάρτυρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.