"Ποιος μένει μέσα στη φυλακή τελικά;" - Απασφάλισε ο Γιώργος Αμούτζας για τον Δημήτρη Λιγνάδη

"Εγώ το χώρο μου δεν τον θεωρώ βρώμικο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις διαμαρτυρίες που υπήρξαν, ενώ ταυτόχρονα έδωσε και ένα spoil για τον Σασμό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Είναι απολύτως σεβαστές (αυτές οι τοποθετήσεις). Δεν ξέρω ποιος είμαι για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Είναι μια κοινή απόφαση, που αν μια παράσταση αποφασίσει να βγάλει μια ανακοίνωση, γίνεται από πλειοψηφία. Η μεγαλύτερη μερίδα των ηθοποιών συμφωνεί και περνά το μήνυμά της.

Στην πραγματικότητα αυτό που έγραφε η ανακοίνωση και μοιράστηκε από το ΣΕΗ, τη διαβάσαμε και στη δική μας παράσταση. Στην ουσία αναφέρει ένας άνθρωπος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και δεν κάνουμε κάποια υπόθεση ούτε το θεωρούμε εμείς αλλά έχει κριθεί ένοχος για βιασμό, αφήνεται ελεύθερος. Ποιος μένει μέσα στη φυλακή τελικά;

Αυτό είναι ένα ερώτημα κι ο καλλιτεχνικός κόσμος το μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο. Εγώ το χώρο μου δεν τον θεωρώ βρώμικο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μία σειρά με εξαιρετικούς συναδέλφους, συντελεστές και σκηνοθέτες» ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας.

Η απάντηση του για τον χωρισμό του

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή τη χρονιά απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τον πετυχημένο ρόλο του και την ερμηνεία του στην καθημερινή σειρά Σασμός, αλλά και για την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου, η οποία όπως φημολογείται δεν υφίσταται πια.

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη φημολογία και έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Dεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με την Έλενα Πιερίδου

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.