"Aν μάθαινα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα..." - To σχόλιο της Καινούργιου με αφορμή το γάμο Σπυροπούλου με Σταθοκωστόπουλο

"Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Αποκλειστικές πληροφορίες για το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Με αφορμή λοιπόν, την είδηση αυτή η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά στη σχέση της με τον επιχειρηματία αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Στον Φίλιππο μάλιστα, αναφέρθηκε και χθες 12/9 αλλά και στο παιδί που θα ήθελε να κάνει.

Το σχόλιο της Καινούργιου για το γάμο Σταθοκωστόπουλου και Τσαγκρίδη

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση της στις φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι με την παρουσιάστρια να απαντά εκτός από τις κόντρες μεταξύ συνεργατών της και του Παπανώτα και στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το ποιος της έκανε δώρο το περιδέραιο που φορούσε δίνοντας μια σαφή απάντηση για τον πρώην σύντροφό της.

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι επανασύνδεσης αλλά και χωρισμού με τον εφοπλιστή, η παρουσιάστρια πολλές φορές με αναρτήσεις της εξέφρασε την πικρία της. Ωστόσο με την επανέναρξη της εκπομπής της φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της και να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον, κάτι που φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα που σημειώνει μέχρι στιγμής.

Είπε λοιπόν στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι»:

«Όπως τα είπες... Φήμες, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω, δεν υπάρχει κάποια επανασύνδεση. Όσες φορές έχω πει ποτέ δεν θα κάνω αυτό, αυτό το πράγμα έχει ξανασυμβεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Το περιδέραιο που φορούσα ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν ήταν κανενός άλλου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.