Τον άκουσε όλη η φυλακή - Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στέλνει εξώδικο σε όλα τα Μέσα

Τι έμαθε και βγήκε εκτός εαυτού;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αποτέλεσμα να τον ακούσει όλη η φυλακή, μόλις είδε τα πλάνα με την μητέρα του να αρνείται να μιλήσει στην τηλεόραση. Την είδηση μετέφερε το Πρωινό φέρνοντας στο φως και πληροφορίες.

Γιατί στέλνει εξώδικο στα Μέσα ο Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλο ενοχλήθηκε έντονα με τα πλάνα της μητέρας του και ζήτησε από το δικηγόρο του να στείλει εξώδικό για να μην του παίζουν καθόλου οι εκπομπές.

«Άμεσα αναμένεται να δούμε εξώδικο από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Χθες τον άκουσε όλη η φυλακή τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τις φωνές του, μόλις ενημερώθηκε από την προβολή της εικόνας της μητέρας του, κάλεσε αμέσως τον δικηγόρο του και του ζήτησε δύο πράγματα.

Πρώτον να μην ξανασχολιάσει την υπόθεσή του στα Μέσα και δεύτερον να συνταχτεί εξώδικο προς όλα τα Μέσα και θα ζητά να μην γίνεται καμία αναφορά στο όνομά του, στην κόρη του και στην οικογένειά του και καμιά αναπαραγωγή φωτογραφιών», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό.

Αυτό είναι το κίνητρο της μεταφοράς της περιουσίας του Αναγνωστόπουλου στη μικρή Λυδία

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη η χθεσινή αποκάλυψη του Πρωινού αναφορικά με την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του Λυδία. Ασφαλώς αρκετοί ήταν και αυτοί που θεώρησαν ότι ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών, θα το χρησιμοποιήσει ως ελαφρυντικό στο δικαστήριο, με τον δικηγόρο του να παίρνει θέση επί του θέματος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Οι κινήσεις που υπήρχαν και πριν γίνει η δίκη, η θέση του ήταν σαφής. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να εξασφαλίσει το παιδί. Δεν είναι σκοπός του να εκτιμηθεί ως ελαφρυντικό αυτό. Και στη διάρκεια της δίκης ειπώθηκε αυτό το ζήτημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ένας άνθρωπος μετανιωμένος και πλέον έχει επιβληθεί η ποινή και παραμένει κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη του».