«Μιλάτε με λάθος άνθρωπο» - Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απαρνήθηκε την ταυτότητά της

Η απρόσμενη αντίδρασή της στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μιλάτε με λάθος άνθρωπο» - Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απαρνήθηκε την ταυτότητά της

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 η Γεωργία Αναγνωστοπούλου, μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταβίβασε περιουσία πολλών χιλιάδων ευρώ στη κόρη του. Η Γεωργία Αναγνωστοπούλου είχε μια απρόσμενη αντίδραση καθώς αρνήθηκε ότι είναι η μητέρα του δολοφόνου της Καρολάιν.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γ. Α. Δεν σας καταλαβαίνω. Με ποιον μιλάτε; Εσείς πώς με αποκαλέσατε;
Δημοσιογράφος: Κυρία Γεωργία.
Γ.Α. Λάθος κάνετε. Μιλάτε με λάθος άνθρωπο

Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Παπαϊωαννίδης, επιβεβαίωσε πως είναι η μητέρα του Μπάμπη. «Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ότι είναι η μητέρα του», είπε χαρακτηριστικά.

O πατέρας της Κάρολαιν φοβάται για τη μέρα που η μικρή θα ρωτήσει για τους γονείς της

Συντετριμμένοι δηλώνουν οι γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς σε συνέντευξή τους στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης.

«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο πατέρα της. «Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz.

Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόποι και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης», λέει.

Από τη μέρα της στυγνής δολοφονίας τον Μάιο του 2021 της Καρολάιν, η εγγονή τους, Λυδία, ηλικίας σχεδόν δύο ετών σήμερα, είναι η μόνη πηγή παρηγοριάς για τον 79χρονο Ντέιβιντ Κράουτς και την 58χρονη σύζυγό του, Σούζαν, που έχουν αναλάβει να την μεγαλώσουν στην Αλόννησο.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», λέει ο συντετριμμένος πατέρας.

Ωστόσο, η φρικτή αλήθεια δεν μπορεί να σβηστεί κι ο πατέρας της Καρολάιν τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να πει στην εγγονή του πώς κόπηκε το νήμα της ζωής της μητέρας της. «Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει που είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν παρά τμηματικά», λέει στη βρετανική εφημερίδα.