«Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του

«Ο παρουσιαστής 30 χρόνια λες πάλιωσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε σήμερα 13/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην φετινή του τηλεοπτική επιστροφή (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα ο Εκατομμυριούχος) αλλά και στο πως θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είναι 7η χρονιά για το The 2night Show, παράξενος αριθμός. Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με αυτή την εκπομπή, να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή. Το τέλος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα. Κάθε Σεπτέμβρη μηδενίζει το κοντέρ.

Λες 30 χρόνια γιατρός, πολύ καλός γιατρός. Ο παρουσιαστής 30 χρόνια λες πάλιωσε. Δεν μου αρέσει στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές οι παρουσιαστές να κάθονται. Αγαπάω την τηλεόραση γιατί είναι αγάπη. Και να με πληγώσει το δικαιούται» είπε ακόμα για την πολύχρονη σχέση του με τη μικρή οθόνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

''Tα προγράμματα θα είναι τόσο γεμάτα που..."

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου πέτυχε ο φακός του Happy Day στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού, και βρήκε την ευκαιρία να του κάνουν κάποιες ερωτήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μεταξύ άλλων, εστίασε στην πληθώρα εκπομπών που θα παίζονται αυτή τη χρονιά, αλλά και τις προβλέψεις του για τις προτιμήσεις του κοινού.

Ο ίδιος δεν απάντησε κάτι για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον, ωστόσο αυτό μάλλον είναι προβλέψιμο, δεδομένης της περσινής του επιτυχίας.

Είπε λοιπόν ο ίδιος αλλά και η Νάνσυ Αντωνίου στο Happy Day:

«Να είναι γερό το μωρό, να είναι ευτυχισμένο το μωρό, η Κωνσταντίνα».

Σχολιάζοντας τη νέα σεζόν ο παρουσιαστής προέβλεψε ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος από άποψη ανταγωνισμού.

«Θα είναι δύσκολος ο χειμώνας. Τα προγράμματα που βλέπω από όλα τα κανάλια είναι τόσο γεμάτα που ο κόσμος θα βρει τι θα αγαπήσει για να καθίσει μέσα» είπε.