Μια ανάσα πριν γεννήσει η Ιωάννα Σιαμπάνη - Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Λάμπει από ευτυχία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μια ανάσα πριν γεννήσει η Ιωάννα Σιαμπάνη - Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Σιαμπάνη καθώς από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας τους). Όπως είναι λογικό και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους.

Από την άλλη, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά δε δίστασε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε μαζί με την φουσκωμένη της κοιλίτσα αφού βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

"Λύγισε" η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον υπέρηχο του μωρού της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της για να αντικρίζει και η ίδια και να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει φουσκώσει, καθώς το μωράκι της μεγαλώνει μέσα σε αυτή. Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να δει το παιδί της είναι ο υπέρηχος που κάνει μία γυναίκα στον γυναικολόγο της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, η επιχειρηματίας, μαζί με τον έλεγχο που οφείλει να πραγματοποιεί για να τσεκάρει πως όλα είναι καλά και η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό που την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση και με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 4/8.

«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο», έγραψε χαρακτηριστικά.