Συντετριμμένος ψυχολογικά ο Κωσταντίνος Καζάκος - Μαυροφορεμένος έξω από το νοσοκομείο που πέθανε ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του μετά το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Κωνσταντίνου Καζάκου. Με το που ανακοινώθηκε πως έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη με την υγεία του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, επικράτησε χαμός και οι αναρτήσεις στο twitter είναι πολύ συγκινητικές.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr μάλιστα, απαθανάτισε τον γιο του, Κώστα Καζάκο έξω από το νοσοκομείο μαυροφορεμένο και φανερά καταβεβλημένο. Αυτές οι ώρες και ημέρες είναι πολύ δύσκολες για την οικογένεια.

Ο Κώστας βρισκόταν κάθε λεπτό στο πλευρό του αγαπημένου του πατέρα.

Έξω από τον Ευαγγελισμό ο Καζάκος

Κωνσταντίνος Καζάκος θάνατος πατέρα
NDPPHOTO

Η τραγική ιστορία που σημάδεψε τον Κώστα Καζάκο

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) έγινε γνωστή η είδηση πως ο σπουδαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμφίβολα άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, ο ίδιος απασχόλησε ιδιαίτερα και με την προσωπική του ζωή καθώς ζησε τον μεγάλο έρωτα με τη Τζένη Καρέζη, ωστόσο, από το 1997 έως σήμερα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια.

Ένα περιστατικό που γνωρίζουν λίγοι ωστόσο σημάδεψε για τα καλά την ζωή του ήταν μια αναπάντεχη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Το 1999, όμως, μόλις μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση της οκτώ μηνών Άρτεμις – Γεωργίας, το παιδί πέθανε βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και συγγραφέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αιτία θανάτου της μικρής του κόρης ήταν μια σπάνια ασθένεια με αποτέλεσμα να φύγει στις 25 Ιουνίου 1999.