Ιλένια Ουίλιαμς: Θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ

Σε ποια εκπομπή;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η τελευταία περίοδος για την Ιλένια Ουίλιαμς είναι αρκετά δύσκολη καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, Ρόμπερτ μετά από την μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, "έσκασαν" τα ευχάριστα νέα για την ίδια.

Συγκεκριμένα,η ίδια αναμένεται να κάνει ποδαρικό στον Θέμη Γεωργαντά, στη μεγάλη πρεμιέρα του "After Dark". Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 23:45, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παραχωρήσει συνέντευξη στον παρουσιαστή του OPEN, και θα μιλήσει για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η οποία συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Από την άλλη, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο "After Dark" τον Θοδωρή Φέρρη, ενώ σημειώνεται πως η εν λόγω τηλεοπτική συνάντηση θα κλείσει με πολύ τραγούδι, παρέα με τον Νίνο.

Η ανακοίνωση για την Ιλένια Ουίλιαμς

Είκοσι μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της έκανε...

Ο τελευταίος μήνας ήταν ίσως ο πιο δύσκολος στη ζωή της Ιλένια Ουίλιαμς καθώς είχε να αναμετρηθεί με την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Ρόμπερτ. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να πενθεί, ωστόσο κάνει πράγματα που την κάνουν να ξεχνιέται. Όπως έγινε γνωστό μέσω instagram επέστρεψε στις πίστες και συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται.

Η ίδια συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις για την απώλεια του πατέρα της με τα λόγια της ειδικότερα μετά τις 12 μέρες να ραγίζουν καρδιές. Ο χρόνος ωστόσο είναι ο καλύτερος γιατρός.

Η Ιλένια Ουίλιαμς το βράδυ της Παρασκευής 9/6 επέστρεψε στη σκηνή και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στον Instagram κάποια από τα βίντεο που τράβηξαν οι θαυμαστές της, όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή, διασκεδάζοντας το κοινό της.