Παντρεύονται για δεύτερη φορά Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης μετά το διαζύγιο τους;

Τί ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει για το Love Island καθώς φαίνεται να είναι ένα από τα υποσχόμενα ριάλιτι που θα δούμε στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην προσωπική της ζωή καθώς είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ τον πρασγματικό λόγο που είχαν παντρευτεί), Γιάννη Καραβασάνη.

Μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας η ίδια δεν θέλησε να τοποθετηθεί περαιτέρω.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Οι φήμες που την ήθελαν ερωτευμένη ξανά επιβεβαιώθηκαν, και με τον πιο όμορφο τρόπο, μιας και η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα, είναι και πάλι μαζί, έδωσε χαρά σε όσους γνωρίζουν και έχουν σχέσεις μαζί τους, αλλά και στο κοινό της που επιζητούσε να την δει ευτυχισμένη, κάτι που από ότι φαίνεται είναι και με το παραπάνω!

Το ζευγάρι, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.