Μελαχρινή με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του άσσου της Εθνικής Μπάσκετ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ξεχώρισε με την παρουσία του στη διοργάνωση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Εθνική Μπάσκετ να αποκλείστηκε χθες στην φάση των 8 από τη Γερμανία στο Eurobasket, ωστόσο διέγραψε μια πολύ καλή πορεία και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις με τους ποιοτικούς της παίκτες. Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν το αστέρι της διοργάνωσης , ξεχώρισε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που έπαιξε με πολύ ψυχή και είχε τρομερά στατιστικά. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω την κοπέλα του άσσου του Ολυμπιακού, που πραγματικά κερδίζει όλα τα βλέμματα με το παρουσιαστικό της.

Νωρίτερα σήμερα στις 14/9 οι διεθνείς μας προσγειώθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά τον αποκλεισμό τους, με το κλίμα ναι μεν να είναι βαρύ και την απογοήτευση να είναι διάχυτη, ωστόσο οι παίκτες απέδειξαν ότι πάνω από όλα είναι ομάδα και πρέπει να αφήσουν πίσω αυτή την κακή εμπειρία και να κοιτάξουν το μέλλον.

Αυτή είναι η κούκλα μελαχρινή σύντροφος του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Λέγεται Γιώτα Γεωργοπούλου και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, με αναλογίες μοντέλου. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν μαζί στα social media.

Λίγα λόγια για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

  • Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Μαρούσι, 22 Σεπτεμβρίου 1993) είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ-σμολ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
  • Ο Λαρεντζάκης ξεκίνησε τον αθλητισμό στο σύλλογο ΠΑΟ Άμιλλα Περιστερίου
    Συνέχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε ηλικία 18 ετών από την ομάδα του Ίκαρου Χαλκίδας
    Την επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε σε 19 αγώνες πετυχαίνοντας 77 πόντους και ο Ίκαρος κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.[3]
  • Το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο έπαιξε σε 14 αγώνες της κανονικής περιόδου και των πλέι-οφ, με μέσο όρο 3,0 πόντους ανά αγώνα.
  • Το καλοκαίρι του 2014, ο Άρης αποφάσισε να δώσει ως δανεικό τον Λαρεντζάκη στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου
  • Το Μάιο του 2016, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ισπανική Σαραγόσα,αλλά έναν μήνα αργότερα αποχώρησε και συμφώνησε με την ΑΕΚ.
    Με την «Ένωση» κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ το 2018.[9] Το 2019, κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο
  • Στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, συμφώνησε με ισπανική Μούρθια.
  • Στις 4 Ιουλίου 2020, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, για τα επόμενα τρία χρόνια. Στις 20 Φεβρουαρίου 2022, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό με 81-73. Στις 17 Ιουνίου 2022 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών με 3-0.
  • Με την Εθνική ανδρών, η πρώτη του σημαντική διοργάνωση ήταν τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά και τα τελικά της διοργάνωσης στην Κίνα. Ήταν παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά το 2021, στο οποίο η Εθνική έχασε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού ηττήθηκε στον τελικό από την Τσεχία 97-72. Αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ 2022, στο οποίο η Εθνική έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου και ηττήθηκε από την Γερμανία 107-96, με τον ίδιο ωστόσο να έχει 18 πόντους..
  • Έχει συμμετάσχει σε τέσσερα Τουρνουά Ακρόπολις το 2017, 2019, 2021 και 2022.
  • Με το εθνόσημο στους άντρες έχει 51 αγώνες και 333 πόντους