Βγήκε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Βράζω από θυμό! Δεν ντρέπεται λίγο»

«Είμαι έξαλλος πραγματικά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βγήκε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Βράζω από θυμό! Δεν ντρέπεται λίγο»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε εξώδικο σε όλα τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης (δείτε εδώ τον λόγο) με αποτέλεσμα να είναι η κύρια αφορμή που ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε εκτός εαυτού το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του «Πρωινού»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να πάρει θέση και να ξεσπάσει on air καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν. και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του«Έκανε το παιδάκι αυτό μέρος του εγκλήματος για να σώσει το τομάρι του. Δεν ντρέπεται λίγο! Δεν ντρέπεται λίγο!».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει περιουσία πολλών χιλιάδων στην κόρη του Λυδία

Μπορεί να παραμένει μέσα στη φυλακή μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά, ωστόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού, οι οποίες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, ο πρώην πιλότος ετοιμάζεται να μεταβιβάσει στην κόρη του Λυδία όλη του την περιουσία.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, ώστε όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Πριν τη δολοφονία, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Η περιουσία που θέλει να μεταβιβάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Λυδία είναι αποταμιεύσεις 50.000 ευρώ, ένα οικόπεδο με αξία 60.000 ευρώ στην Παλλήνη και ποσοστό σε 2 ακίνητα σε Αλόννησο και Αγία Παρασκευή.