«Νιώθω άσχημα που το ατύχημα του Νάτση έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου» - Ρίγη συγκίνησης με την Ταβουλάρη

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Νιώθω άσχημα που το ατύχημα του Νάτση έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου» - Ρίγη συγκίνησης με την Ταβουλάρη

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση όπου σκόρπισε τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο».

«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

«Είναι δύσκολο να συνεχίζεις» - "Ραγίζουν" καρδιές οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μετά από τον χαμό του Πάνου Νάτση ο οποίος έχασε την ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως το μοιραίο βράδυ, ο ηθοποιός ήταν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και γιόρταζαν τα γενέθλιά της. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως: «Είναι δύσκολο να συνεχίζεις την παράσταση χωρίς τον Πάνο. Τι να λέμε;

Φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο για τη σύντροφό του. Οπότε όπως νιώθει καλύτερα, εγώ είμαι μαζί της να το εκφράσει. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για τα γυρίσματα της σειράς».