Νέα βάσανα για το Παλάτι - Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ διώκεται για επίθεση εις βάρος άλλου ατόμου

Έχει πολλά να αντιμετωπίσει ο Κάρολος, ακόμα δεν ανέλαβε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
The Royal Family / MarkleMeganOfficial instagram
The Royal Family / MarkleMeganOfficial instagram

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που θα κληθεί να κλείσει ή έστω να αντιμετωπίσει ο βασιλιάς Κάρολος με τη νύφη του Μέγκαν Μαρκλ. Σα να μην έφταναν οι ήδη τεταμένες σχέσεις της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι με το Παλάτι, μια νέα είδηση αναμένεται να προκαλέσει θέματα στη βασιλική οικογένεια, αφού όπως έγινε γνωστό μέσω της «Super Κατερίνας», ο πατέρας της Μαρκλ διώκεται για επίθεση σε βάρος άλλου ατόμου.

Και ενώ πολλοί απόρησαν για τη φωτογραφία που απεικονίζει μαζί το ζευγάρι Μέγκαν - Χάρι και Ουίλιαμ - Κέιτ μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο ξένος τύπος έχει δύο ικανοποιητικές εξηγήσεις πίσω από αυτή τη φαινομενική αποκατάσταση των σχέσεων τους, που δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσουν.

Διώκεται για επίθεση ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Σε απευθείας σύνδεση από το Λονδίνο βγήκε στην εκπομπή ο συνεργάτης της Γιώργος Νελόπουλος και προς το τέλος του βίντεο αναφέρει ότι:

«Υπάρχει μία δίωξη εναντίον του πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις βέβαια, ωστόσο διώκεται επειδή φαίνεται να έχει επιτεθεί σε κάποιον, όταν αυτό βγαίνει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι άξιο λόγο, είναι σε ισχύ περιοριστικά μέτρα εναντίον του στην Αμερική».

Για ποιο λόγο της έγινε παρατήρηση από το παλάτι;

Η κοινή εμφάνιση Χάρι – Μέγκαν και Ουίλιαμ – Κέητ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα από πολλούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η εμφάνιση αυτή άργησε κατά μία ώρα διότι από το Παλάτι έκαναν παρατήρηση στη Δούκισσα του Sussex για απρεπές ντύσιμο και χτένισμα.

Ως αποτέλεσμα είχε η Μέγκαν Μαρκλ να αλλάξει ρούχα και χτένισμα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εμφάνισή τους. Από την άλλη, αποκαλύφθηκε και το αμύθητο ποσό για την πραγματοποίηση της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ αναλυτικά).