Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του βρήκε άλλη τρυφερή αγκαλιά - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Φωτογραφία ντοκουμέντο στη φόρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Πριν από μερικές εβδομάδες βγήκε η είδηση πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και από τότε έχει βουίξει το Hollywood, αφού ο ηθοποιός μετρά πάρα πολλές σχέσεις και χωρισμούς. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες πως έχει βρει άλλη αγκαλιά για να κουρνιάζει.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο λόγος για τον Leonardo DiCaprio (δείτε την πρώην σύντροφό του), ο οποίος φημολογείται πως είναι σε σχέση με τη Gigi Hadid. Μπορεί αρχικά να έγραφαν τα ξένα Μέσα πως το μοντέλο του έριξε χυλόπιτα, ωστόσο, όπως φαίνεται ή άλλαξε γνώμη η τελικά χυλόπιτα δεν έφαγε ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Hollywood. Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν μάλιστα, πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο ελεύθερη αφού κανείς δεν θέλει μέχρι στιγμής κάτι πολύ σοβαρό.

Τα αδιάκριτα μάτια επίσης, τους "τσάκωσαν" στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Αγνώριστος ο πρώην της Gigi

Αναμφίβολα ο Zayn Malik είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της νεολαίας και μη καθώς έχει γράψει ρεκόρ με τα τραγούδια του. Μπορεί ο ίδιος να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα έχουν βγει στην φόρα για τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Gigi Hadid η οποία είναι και μητέρα του παιδιού του.

Από την άλλη, παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Έτσι, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο Zayn Malik είναι αγνώριστος καθώς ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο κι ένα καπέλο στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται τα γένια που έχει αποφασίσει να κρατήσει ως νέο look τον κολακεύουν όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα, τα likes πήραν "φωτιά" μιας και οι θαυμάστριές του έμειναν άφωνες.