«Έχω πέσει από τα σύννεφα» - Η αναφορά της Χριστοπούλου για την συμμετοχή του Μπράτη στο J2US

«Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω πέσει από τα σύννεφα» - Η αναφορά της Χριστοπούλου για την συμμετοχή του Μπράτη στο J2US

Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με το J2US καθώς οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ενώ από την άλλη πολλά είναι τα ονόματα φωτιά που έχουν ακουστεί (δείτε εδώ το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Ανάμεσα σε εκείνους λοιπόν που θα συμμετέχουν είναι και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης. Έτσι λοιπόν η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνεργάστηκε με τον Άγγελο Μπράτη στο GNTM, δεν δίστασε να σχολιάσει την μελλοντική συμμετοχή του.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για τον Άγγελο Μπράτη

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω».

Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη με κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό του Σαράντο Γεώργιο

Πολύ ευτυχισμένος είναι στην προσωπική του ζωή ο Άγγελος Μπράτης αφού εδώ και ένα περίπου χρόνο διατηρεί σχέση. Πρόσφατα μάλιστα, είχε μιλήσει για αυτή χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα του αγαπημένου του. Ήρθε η ώρα όμως να μας τον συστήσει μέσα από την εκπομπή Life is a Beach που βρέθηκαν καλεσμένοι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έκανε και την πρώτη ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό του, αλλά και στιγμές από την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τονίσει δημόσια, πως είχε γνωρίσει τον σύντροφό του και πως σύντομα θα τον γνώριζε στο ευρύ κοινό.