Μετά τη νίλα στην τελετή ανακήρυξης πήρε τα μέτρα του ο Κάρολος - Έκανε εμφάνιση με το προσωπικό του στυλό

Δεν είναι να μπαίνει σε μπελάδες ξανά...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
The Royal Family - instagram
The Royal Family - instagram

Με αναποδιές ξεκίνησε η Βασιλεία του Καρόλου στο τιμόνι του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού όλοι θυμούνται το σκηνικό κατά την ανακήρυξή του, που δε μπορούσε να υπογράψει τα βαριά έγγραφα με το στυλό που του έφεραν. Και εφ' όσον το βίντεο έγινε viral και συζητήθηκε πολύ, είπε να είναι πιο προσεκτικός, για αυτό και στη νέα του εμφάνιση σε εκκλησία της Ουαλίας πήρε μαζί του ένα δικό του στυλό για να μην έχουμε κάνα απρόοπτο πάλι.

Παρά τις κακές γλώσσες που τον θεωρούν ανίκανο να αναλάβει το θρόνο συγκριτικά με τη μητέρα του, ωστόσο εκείνος κινείται αργά και μεθοδικά προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και του παλατιού. Άλλωστε μέχρι στιγμής φαίνεται ρηξικέλευθος, αφού όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να αποκαταστήσει της σχέσεις τους με τη Μέγκαν.

Με το δικό του στυλό στην Ουαλία ο Κάρολος

Κατά ην επίσκεψή του σε εκκλησία της Ουαλίας όπου έδωσε το παρών σε λειτουργία στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ , είχε μαζί του το δικό του στυλό προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο γεγονός.

Έτσι λοιπόν όταν έφτασε η ώρα για να υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών το έκανε με ηρεμία, προτού δώσει τόσο το στυλό όσο και το βιβλίο στη βασιλική σύζυγο Καμίλα.

Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για το θάνατο της μητέρας του

Όλες και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως όσο περνάνε οι μέρες γύρω από το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 8/9. Ο δημοσιογράφος Jack Royston που ειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο γιος της Ελισάβετ και διάδοχός της Βασιλιάς Κάρολος, όταν τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη της υγείας της.

Εκτός από τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της Βασίλισσας που συρρέουν στο Ουέστμίνστερ για να δουν τη σορό της, μεγάλες συγκινήσεις είχαμε και στο οικογενειακό της περιβάλλον, αφού ο ξένος τύπος αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια του λαικού προσκυνήματος λιποθύμησε, μια ξαδέρφη της.

Ο Βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα στις 12.30 το μεσημέρι και έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει. Την ίδια ώρα η Καμίλα ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στην κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Τζένα. Ζητήθηκε από όλους να πάψουν να μιλούν και να ετοιμαστούν άμεσα για αναχώρηση. Μετά από λίγο ο Κάρολος και η Καμίλα επιβιβάστηκαν σε ένα ελικόπτερο και έφυγαν για το Μπαλμόραλ, όπου βρισκόταν η Βασίλισσα.

«Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν στο Dumfries House. Η Καμίλα επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο», ανέφερε ο Royston στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.