Την κρατούσε από τη μέση - Η τρυφερή ανάρτηση της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά και τον Σταθοκωστόπουλο αγκαλιά

Δεκάδες τα σχόλια από κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την κρατούσε από τη μέση - Η τρυφερή ανάρτηση της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά και τον Σταθοκωστόπουλο αγκαλιά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Πρόσφατα λοιπόν, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από αρκετούς μήνες κρυφτού αφού ήθελαν να ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη όταν θα ήταν έτοιμοι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε τσακωθεί στο Instagram με διαδικτυακό της φίλο που την έκραξε πως "ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάκι". Η ίδια ξέσπασε και του απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο.

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Έχοντας ανακοινώσει πλέον πως είναι έγκυος, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις με την κοιλίτσα της. Πριν από λίγες ώρες όμως, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και με την κοιλίτσα της φουσκωμένη.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την δεύτερη στις δηλώσεις που παραχώρησε το ίδιο βράδυ να αναφέρεται για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.