Καστανή και άκρως γοητευτική - Αυτή είναι η αδερφή του Ηλία Κρασσά και κουνιάδα της Βίκυς Καγιά

Ποιες είναι οι σχέσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ηλίας Κρασσάς μπορεί να είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Βίκυ Καγιά, ωστόσο, είναι άνθρωπος που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια του από τα media.

Ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει να βγαίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, που είναι ο αγαπημένος μας προορισμός.

Μέλη όμως από την οικογένεια του Ηλία Κρασσά, εκτός των παιδιών του δεν έχουμε δει, αφού είναι άνθρωποι με χαμηλό προφίλ που δεν θέλουν να απασχολούν.

Αυτή είναι η αδερφή του Ηλία Κρασσά

Η Βαλεντίνη Κρασσά έχει τη δική της επιχείρηση με λουλούδια μάλιστα, ήταν και εκείνη που επιμελήθηκε την ανθοδέσμη της Βίκυς Καγιά, όταν παντρεύτηκε με τον Ηλία Κρασσά το καλοκαίρι του 2014 στο Παρίσι. Οι δύο γυναίκες διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά

Λίγο έμεινε πριν ξεκινήσει το GNTM, και το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης με την οικογένειά της στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το πολυτελες τους σκάφος) πριν επιστρέψει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Πριν λίγες ώρες, η ίδια έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου απαθανάτισε ένα πολύ γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο από την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα στο πλάνο βλέπουμε το σύζυγό της Ηλία Κρασσά με τα παιδάκια τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, να αγναντεύουν την θάλασσα και να παίζουν στην άμμο και εκείνη να τους καμαρώνει.

Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσα