«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και...» - Παναγιώταρου και Σχίζας πέταξαν τα "καρφιά" τους στην Στικούδη

Στα άκρα οι σχέσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και...» - Παναγιώταρου και Σχίζας πέταξαν τα

Όπως φαίνεται οι σχέσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την Κατερίνα Στικούδη δεν είναι πολύ καλές. Ανάμεσα τους μπήκε η backstage παρουσίαση του J2US και οι δυο γυναίκες δεν μιλούν καν, αφού βρέθηκε στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Και οι δυο συζητήθηκαν αρκετά, καθώς η Αλεξάνδρα δήλωσε την επιθυμία της να κάνει τα backstage του show, ενώ η δεύτερη λίγες ώρες μετά έκανε μία ανάρτηση - ανακοίνωση ότι θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια, μια ανάρτηση όμως που λίγες ώρες μετά διέγραψε (δείτε την απόφαση του ALPHA).

Τα "καρφιά" Παναγιώταρου και Σχίζα στην Στικούδη

«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα» είπε ο Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του να σχολιάζει: «Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Η εκπομπή που θα παρουσίαζαν ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5 πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία ομορφιάς 2022, με καλεσμένους πολλούς celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς η Στέλλα Μιζεράκη, που είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε η δική της συμμετοχή και η Κατερίνα Στικούδη που μίλησε για την νέα εκπομπή που θα έκανε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εδώ ξεκίνησα άλλωστε το 2005 και ανοίχτηκε ένας δρόμος με πάρα πολλά πράγματα, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα. Αυτό που θυμάμαι από τα καλλιστεία που συμμετείχα εγώ ήταν ότι μου είχε κολλήσει το φόρεμα στο τακουνάκι και νευρίασα. Το τράβηξα λοιπόν από τα νεύρα μου και το φόρεμα φάνηκε ακόμα πιο εξαιρετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εκπομπή τους που τελικά μπήκε στο ψυγείου είχε αναφέρει: «Αν δεν πέσει υπογραφή με τον ΑΝΤ1 δεν λέω απολύτως τίποτα. Προετοιμαζόμαστε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο μας θα γίνουμε φίλες. Δουλεύουμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πει κάτι ακόμα επίσημο με το κανάλι».