Επιτέλους το ανακοίνωσε - Ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Η αναφορά για την μεγάλη πρεμιέρα του «The Voice»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιτέλους το ανακοίνωσε - Ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιυεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να ανακοινώσει στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το μουσικό show, «The Voice» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνόττηα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη (25/9) θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στην παρουσίαση όσο και στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η νικήτρια του The Voice κυκλοφόρησε το πρώτο της single - Ποιοι το υπογράφουν;

Η 8η σεζόν The Voice ολοκληρώθηκε, ενώ η μεγάλη νικήτρια του μουσικού talent show αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού. Σήμερα 18/5 μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου κυκλοφόρησε το πρώτο της single.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Το πρώτο της single με τίτλο «Λογική» σε pop ήχους μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, a Universal Music Company, και συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ, η Άννα Αργυρού και το σκηνοθετικό team βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλική έκδοση του τραγουδιού “Give Me Love” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Στο πλευρό της Άννας κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, ένα team που τελευταία μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας και η «Στάχτη» της Άσπας.