«Η αρχή έγινε!» - Η Δέσποινα Βανδή το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δέσποινα Βανδή είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media Καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να είναι καλά τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της.

Όπως έγινε γνωστό και από το πρώτο τρέιλερ που βγήκε στον αέρα του ALPHA, το «Just the 2 of us» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε πολύ λίγο καιρό από τώρα. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει γίνει γνωστό το πρόσωπο που θα είναι στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής, ωστόσο έχουν βγει στην επιφάνεια τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος.

Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram από τα Ναυπηγεία της Σαλαμίνας όπου και γυρίστηκε το trailer του μουσικού show. Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε: «Ένα…απλό βράδυ στη Σαλαμίνα! @j2us_gr Η αρχή έγινε! Ξεκινάμε συντομα!».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Το νέο τρέιλερ του J2US - Ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής

Μόλις πριν μια ώρα κυκλοφόρησε από τον Alpha το τρέιλερ για τη νέα σεζόν του Just the Two of Us του show που αγαπήθηκε όσο λίγα και έχει ''πρώτο βιολί'' τον Νίκο Κοκλώνη. Εκτός από τον ίδιο βλέπουμε τρεις γνώριμους κριτές , εκτός την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο τέταρτος κριτής - έκπληξη καταφτάνει μέσα σε κοντέινερ.

Τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει και οι συζητήσεις γύρω από το όνομα της γυναίκας που θα αναλάβει τα backstage της εκπομπής με το δίλημμα να τίθεται μεταξύ Κατερίνας Στικούδη(που ήταν και πέρσι στο ίδιο πόστο) και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την οποία είχε συζητηθεί και το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί ένα project. Ωστόσο η πλάστιγγα έγειρε και όπως λένε οι πληροφορίες το κανάλι επέλεξε μία από τις δύο.

Νύχτα στο λιμάνι και οι τρεις γνωστοί κριτές μαζί με τον Κοκλώνη είναι ήδη εκεί.

To κοντέινερ με το νούμερο 4 καταφθάνει βράδυ στο λιμάνι. Το φορτίο πολύτιμο και ο Νίκος Κοκλώνης είναι εκεί για να το παραλάβει! Οι κριτές του «Just the 2 of Us» Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου αναρωτιούνται για το περιεχόμενό του. Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; Η απάντηση...είναι ακόμα στον αέρα αν και πολλές είναι οι φήμες!