"Το συζητήσαμε και με το κανάλι" - Συνεργάτης της της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο J2US

Το ανακοίνωσε η ίδια στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day πως συνεργάτης της στην εκπομπή θα συμμετέχει στο J2US που πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα (δείτε το απίστευτο trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες).

Ο ίδιος έχει λάβει μέρος και σε άλλα show της τηλεόρασης, όμως τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και στο τραγούδι. Άγνωστο όμως παραμένει ποιος ή ποια θα είναι παρτενέρ του.

Αυτός ο συνεργάτης της Τσιμτσιλή θα βρεθεί στη σκηνή του J2US

O λόγος για τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. «Ο Μπράτης δεν έχει επιβεβαίωσει, για τον Λευτέρη το ξέρουμε γιατί το συζητάει εδώ και καιρό, το συζητήσαμε και με το κανάλι, θέλαμε και πάρα πολύ» είπε η Σταματίνα.

Ποιος φημολογείται πως θα είναι ο τέταρτος κριτής

Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με το J2US καθώς οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ενώ από την άλλη πολλά είναι τα ονόματα φωτιά που έχουν ακουστεί.

Ανάμεσα σε εκείνους λοιπόν που θα συμμετέχουν είναι και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης. Έτσι λοιπόν η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνεργάστηκε με τον Άγγελο Μπράτη στο GNTM, δεν δίστασε να σχολιάσει την μελλοντική συμμετοχή του.

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω».