Γέννησε και το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της - «Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο»

Οι ευχές της στον αέρα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γέννησε και το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της - «Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο μωράκι τους).

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της:

«Να σας ζήσει η κοράκλα σας, να είναι γερή, τυχερή, με όλη μας την αγάπη από το Καλύτερα δε Γίνεται, σας ευχόμαστε, ό,τι καλύτερο, να τη χαρείτε και να είναι το πιο τυχερό κοριτσάκι του κόσμου».

Οι ευχές της Γερμανού για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του Πετρετζίκη

Το απίστευτο περιστατικό που έφερε σε αμηχανία την Γερμανού on air

Το πρωί του Σαββάτου η Γωγώ Μπρέμπου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για το νέο σίριαλ, «Παράδεισος των κυρίων» όπου θα κάνει σύντομα πρεμιέρα (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ).

Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν περάσουμε στον Παράδεισο των Κυριών, γιατί εκεί θα πάμε τώρα, έχω το ελεύθερο από σένα, έχω την άδεια σου να κάνω ερώτηση που αφορά την προσωπική σου ζωή ή όχι;».

«Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις» αποκρίθηκε λιτά η καλεσμένη της, Γωγώ Μπρέμπου για να συμπληρώσει με χαμόγελο πως «αλλά ευχαριστώ πολύ που με ρώτησες».

Με την Ναταλία Γερμανού να λέεει: «Δεν απαντάς… Εντάξει, δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση αν δεν σε ρωτούσα γιατί σέβομαι πολύ τους καλεσμένους μου και πάντα ρωτάω. Και σέβομαι πολύ και την προσωπική σου ζωή».

ΠΗΓΗ Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους.